درباره دیزاین رابط کاربری
در دهه ۸۰ میلادی شرکت زیراکس کامپیوترهایی رو روانه بازار کرد که رابط کاربری گرافیکی (GUI) داشتند، المان های گرافیکی، آیکونها، فونت های خوانا، به صفحات کامپیوتر ها اضافه شدند و کاربرها تونستن از طریق اون المان ها ساده تر با کامپیوتر ها ارتباط برقرار کنن.
در سال ۱۹۸۴ اپل پا رو فراتر گذاشت، و با اختراع موس، کار کردن با این رابط گرافیکی ساده تر شد و حالا هرکسی با کمترین تلاش میتونست از کامپیوترها استفاده کنه و تعامل جذاب تری با اونها داشته باشه.
اگر این تعامل از طریق این واسط گرافیکی شکل نمیگرفت، امروزه کامپیوترها و موبایل ها اینقدر فراگیر نمیشدند و کسی علاقهای به استفاده از اونها نداشت، سایت های دولتی و سیستم جامع گلستان و.. رو تصور کنید، با اینکه واسط گرافیکی هم دارند باز هم علاقهای به استفاده از اونها نداریم، حال فرض کنید روزگاری خبری از همین دیزاین ضعیف هم نبود و افراد باید با استفاده از نوشتن کدهای خاص در یک صفحه مشکی با کامپیوتر کار میکردند!
درآمد و بازار کار این رشته
هیچ شکی نیست، که امروزه طراحی تجربه کاربری، چه در ایران، و چه در خارج از جزو یکی از پرتقاضا ترین و پردرآمد ترین رشته هاست، و از این مهم تر، یکی از لذت بخش ترین ها. پیشنهاد میکنیم قبل از شروع، نگاهی به این سایت بیندازید.
طراحی رابط کاربری بخشی از فرایند طراحی تجربه کاربریست، که در دروس ابتدایی این دوره بصورت کامل با چیستی و چرایی آن و تفاوت آن با تجربه کاربری و نقاط عطف آنها آشنا میشوید
من، امیر رایان، مدرس این دوره در مدرسه خلاقیت دیزاین ویچ، با رویکردی متفاوت و مبتنی بر بازارکار بهتون یاد میدم چطور اینترفیس های جذابی رو دیزاین کنید، این یک سفر است، سفری که تا همیشه در کنار هم هستیم.
این دوره برخلاف دیگر دوره ها، انتها و نقطه ۱۰۰ ای ندارد، چرا که نقطه ۱۰۰ برای کار ما تعریف نشده است! لذا تا زمانی که من هستم و یاد میگیرم بهتون یاد میدم و دروس جدید تا همیشه اضافه خواهند شد.
چالش ۹۰ روزه دیزاین رابط کاربری
این هیجان انگیز ترین بخش ماجراست! طی۹۰روز، در کنار هم ۱۸ مینیپروژه با موضوعات مختلف انجام میدهیم و پروسه طراحی رابط کاربری را از نزدیک لمس میکنیم، البته هدف اصلی این چالش ساختن پورتفولیو برای ارائه به مشتریان و اپلای در پوزیشن های شغلی دیزاین هم هست.
من، امیر رایان، در نقش کارفرما ظاهر شده و توضیحات هر پروژه ای که باید انجام بدین رو براتون “بریف” خواهم کرد و شما طی ۳ روز اقدام به دیزاین میکنید. پس از انجام هر چالش اونها رو در شبکه های اجتماعی تخصصی مثل Dribbble Behance, Instagram به اشتراک میگذارید.
در انتهای این چالش شما چیزی حدود ۱۵۰ – ۲۰۰ صفحه دیزاین خواهید کرد و توی گروه تخصصی تلگرامی هم اونها رو به اشتراک میگذارید و هرازگاهی فیدبک مدرس و دیگر دوستانتون رو در گروه میگیرید و رفته رفته بهتر و بهتر میشید